Časopis za pokrajino Posavje
18.06.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Aktualna brezplačna izobraževanja v okviru SPOT Posavje

Objavljeno: Ponedeljek, 10.05.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
rsz_375286186
Center za podjetništvo in turizem Krško v okviru SPOT Posavje vas skupaj s svojimi partnerji vabi na aktualna tematska izobraževanja – ki so za udeležence brezplačna.

Trenutno je aktualna delavnica »Zakonodajne novosti glede embalaže in odpadkov”, katero organiziramo v okviru točke SPOT Svetovanje Posavje, skupaj z Posavsko gospodarsko zbornico.  Delavnica bo v petek, 21. maja, ob  10. uri in bo potekala v virtualni (spletni) obliki.

S 24. majem 2021 je namreč začela veljati nova uredba na področju embalaže in odpadne embalaže. Nova uredba uvaja nekaj novosti oziroma zaostritev zahtev, ki so bile do sedaj v veljavi. Na delavnici se boste lahko pogovorili o specifičnih primerih in vprašanjih, s katerimi se srečujete. Predavala bo ga.  Antonija Božič Cerar, direktorica službe za varstvo okolja od 1. 1. 2020.

Delavnica bo izvedena v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi s spletnim obrazcem spodaj – do vključno srede, 19. maja 2021. Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem, trajala bo cca. 2 uri.

Več o delavnici si preberite na naši spletni strani CPT Krško - dogodki.
 
Najavljamo tudi spletno delavnico na tematiko sprememb pri DDV-ju s 1.7.2021, vračanje državne pomoči in interventni ukrepi (če bo že veljaven PKP9 bo govora tudi o tem) – izobraževanje bo 25.5.2021.

Več informacij o delavnici (pa tudi o drugih izobraževanjih in usposabljanjih) bodo objavljeni na naši spletni strani, zato vas vabimo, da spremljate spletno stran CPT Krško - dogodki.
 
O ostalih aktualnih izobraževanjih, trenutnih ukrepih v pomoč gospodarstvu oz. ostalih novostih si preberite na naši spletni strani CPT Krško.

Vir: CPT Krško
 
« Nazaj na seznam