Časopis za pokrajino Posavje
19.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Aktualna brezplačna izobraževanja v okviru SPOT Svetovanje Posavje

Objavljeno: Ponedeljek, 13.09.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
work-station-straight-on-view (1)
Center za podjetništvo in turizem Krško v okviru SPOT Posavje vas skupaj s svojimi partnerji vabi na aktualna tematska izobraževanja – ki so za udeležence brezplačna.

V naslednjem tednu se bo začelo 15-urno usposabljanje «Poslovna komunikacija v nemškem jeziku« kot priprava na vstop na nemško govoreči trg, ki bo potekala v virtualni (ZOOM) obliki v naslednjih petih srečanjih: torek, 21. 9. 2021, petek, 24. 9. 2021, torek, 28. 9. 2021, petek, 1. 10. 2021, ponedeljek, 4. 10. 2021 od 10. do 12.25 ure.

Izobraževanje traja 5 srečanj po 3 šolske ure. Izobraževanje zaradi lažjega sledenja zahteva poznavanje osnove ravni nemškega jezika – A 1.

Več o programu usposabljanja si preberite na spletni strani CPT Krško: https://cptkrsko.si/dogodek/poslovna-komunikacija-v-nemskem-jeziku-15-urno-usposabljanje/  

Predavateljica: Jezikovno usposabljanje bo vodila profesorica nemškega jezika in zgodovine Jasmina Noč, predavateljica-prevajalka in samostojna podjetnica, ki že več kot 15 let poučuje nemščino kot tuj jezik.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna z obvezno predhodno prijavo s spletnim obrazcem. Število udeležencev je omejeno. Prijave se sprejemajo do petka, 17. septembra 2021 oz. do zasedbe mest.
 
27. septembra pa vas vabimo na delavnico z aktualno tematiko «Povračilo stroškov prevoza na delo – davčni in delovnopravni vidik in cepljenje in testiranje zaposlenih«, ki bo prav tako potekala v virtualni, spletni obliki, s pričetkom ob 9. uri.  

Več o vsebini delavnice, načinu prijave ipd.  si preberite na spletni strani CPT Krško: https://cptkrsko.si/dogodek/povracilo-stroska-prevoza-na-delo-davcni-in-delovnopravni-vidik-in-vprasanja-glede-cepljenja-in-testiranja-zaposlenih/

Predavateljica: Mag. Nina Scortegagna Kavčnik, je specializirana za področje delovnega prava
 
Več informacij o drugih izobraževanjih in usposabljanjih bodo objavljeni na naši spletni strani, zato vas vabimo, da spremljate spletno stran CPT Krško - dogodki.  Vljudno vabljeni.
 
O ostalih novostih oz. ukrepih v pomoč gospodarstvu si preberite na naši spletni strani CPT Krško.  

Vir: CPT Krško
« Nazaj na seznam
»