Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Poslovodstvo GEN-I s polnimi pooblastili, v njem tudi Primož Stropnik

Objavljeno: Sreda, 23.03.2022    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
Novšak in Stropnik

Član poslovodstva GEN-I je tudi Krčan Primož Stropnik (desno), na fotografiji v pogovoru z razrešenim generalnim direktorjem GEN energije Martinom Novšakom na nedavni izredni seji občinskega sveta Krško

Iz družbe GEN-I so sporočili, da je družba štiri mesece potem, ko je prejšnji upravi na čelu z dr. Robertom Golobom potekel tretji petletni mandat, s pravnomočnostjo sklepa o sodnem imenovanju poslovodstva dobila novo delujoče poslovodstvo s polnim mandatom.

Družbo bodo za čas imenovanja vodili predsednik uprave dr. Igor Koprivnikar in člani dr. Dejan Paravan, mag. Andrej Šajn ter Primož Stropnik.

Potem ko je Okrožno sodišče v Krškem v februarju odločilo o sodnem imenovanju poslovodstva GEN-I, je odločitev sodišča z 18. 3. 2022 postala pravnomočna, družba GEN-I d.o.o. pa je po štirih mesecih brez uprave spet dobila poslovodstvo s polnimi pooblastili. Imenovanje po sklepu sodišča velja za največ eno leto oziroma do imenovanja poslovodstva za poln petletni mandat na skupščini družbenikov, sporočajo iz GEN-I.

P. P./vir: GEN-I
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte