Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​S posluhom za družbeno koristne dejavnosti do lepše skupne prihodnosti

Objavljeno: Četrtek, 12.05.2022    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
DSC08064

Osnovnošolci med poslikavo krožnega parkirišča TEB

Termoelektrarna Brestanica (TEB) je že skoraj 80 let tesno vpeta v kraj in sodelovanje z lokalnim okoljem. V družbi je prisotna velika odgovornost do krajanov in razvoja okolja, na katerega proizvodnja električne energije najbolj vpliva. V skladu s tem tradicionalno podpiramo družbeno odgovorne projekte in aktivnosti, ki so v skladu z vrednotami in s strateškimi usmeritvami družbe.

Kot družbeno odgovorno podjetje dobro sodelujemo z lokalnimi skupnostmi, razvojnimi organizacijami ter drugimi predstavniki regionalnega in lokalnega razvoja. Izvajamo in finančno podpiramo aktivnosti in projekte ter pri tem sodelujemo z različnimi organizacijami.
TEB - Dan odprtih vrat 024

Dan odprtih vrat v TEBPohvalimo se lahko, da kljub tem zahtevnim časom dobro sodelujemo s šolami, društvi in drugimi institucijami. V lanskem letu smo tako večkrat uspešno sodelovali z OŠ Brestanica, organizirali smo dan odprtih vrat v TEB, donirali sredstva Bolnišnici Brežice, Zdravstvenemu domu Krško in finančno podprli dva krajevna projekta (novi most za pešce in prenova dvorane). V začetku maja 2022 pa smo na lokaciji TEB posadili pet medovitih sadik. S tem smo se tudi v TEB odzvali na pobudo za sodelovanje v projektu sajenja medovitih rastlin in tako prispevali svoj delček za hrano čebel in drugih opraševalcev ter ohranjanje narave.
DSCF6453

Nov most za pešce v BrestaniciV TEB želimo tudi v prihodnje prispevati k spodbujanju izobraževalnih, kulturnih, športnih, in drugih aktivnosti v lokalnem okolju. Veselimo se novih projektov, saj podpiramo in cenimo okolje, ki ga soustvarjamo skupaj.
SLIKA DVORANE 6

Prenovljena dvorana Dom Svobode BrestanicaVir: TEB
ope3

Sredstva, namenjena Splošni bolnišnici Brežice, so bila porabljena za nakup nove operacijske mize.20220509_125152

Sajenje medovitih rastlin

« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

13.12.2020 | Redakcija

Ribiška družina Sevnica

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu