Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Addiko Bank express v Krškem

Objavljeno: Petek, 01.09.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
Naslovna

Pri predaji čeka Ani Nuša Masnik, direktorica Doma starejših občanov Krško, in mag. Matej Falatov, predsednik uprave Addiko Bank d.d.

KRŠKO - S prvim septembrskim dnem so v krški Qlandii uradno odprli poslovalnico drugačnega formata, imenovano Addiko Bank express, kjer stranke lahko storitve opravijo kar same, del poslovalnice pa je klasična poslovalnica. Poslovalnica posluje od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro ter med 13. in 16.30, ob sobotah pa med 9. in 12. uro. Pametni bankomat pa je strankam na voljo od ponedeljka do sobote, med 8. in 20. uro ter v nedeljo med 7.30 in 13. uro.

Po uspehu poslovalnice Addiko Bank express v ljubljanskem BTC-ju so odprli podobno poslovalnico tudi v Krškem. Nova poslovalnica združuje elemente tradicionalne bančne poslovalnice ter nove sodobne digitalne poslovalnice. Stranke bodo do poslovalnice dostopale lažje in hitreje. Qlandia nudi obiskovalcem brezplačna parkirišča, poleg tega pa bodo stranke ob obisku banke lahko opravile še ostale obveznosti na enem mestu.

Videz poslovalnice odstopa od povprečja in sledi že obstoječi tovrstni poslovalnici Addiko Bank express v BTC-ju. Stranke, fizične osebe, lahko v novi poslovalnici opravijo vse storitve kot v ostalih poslovalnicah, v »digitalnem« delu poslovalnice pa najbolj pogosto uporabljene storitve opravljajo kar same. Tako lahko npr. sklenejo HIP kredit do višine 5.000,00 EUR ali Express kredit do višine 35.000,00 EUR, v nekaj minutah pa že razpolagajo z gotovino do višine 5.000,00 EUR. Na t. i. pametnem bankomatu lahko opravijo hitre transakcije (dvig denarja iz naslova sklenitve kredita ali iz računa do 5.000,00 EUR, plačilo do 30 računov naenkrat s takojšnjim prenosom plačila, avtomatski polog denarja na transakcijski račun idr.). Pametni bankomat koristijo tudi podjetniki za gotovinske pologe. Prednost tega bankomata je, da je polog na računu stranke poknjižen takoj. Strankam so na voljo v pomoč tudi svetovalci za vso pomoč in vprašanja.

Mag. Matej Falatov, predsednik uprave Addiko banke: »S to poslovalnico stopamo naprej po poti, ki smo si jo zadali na ravni Skupine, s ciljem, da strankam zagotavljamo učinkovitost, se osredotočamo na pomembno in poudarjamo enostavnost. To so načela, ki jih kot 'straightforward' banka živimo vsak dan ter na trgu ponujamo jasno, enostavno in neposredno bančništvo.«

Kot znak prihoda v lokalno skupnost in pomembnosti dobrega sodelovanja z njo je banka donirala 2.000,00 EUR Domu starejših občanov Krško, in sicer z namenom nakupa medicinskega pripomočka defibrilatorja, kot preventivno pomoč v primeru zastoja srca obiskovalcev, zaposlenih, stanovalcev ali drugih prisotnih v domu.

B. K.
« Nazaj na seznam
»