Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Avtoline odprl prvo samopostrežno avtopralnico v Posavju

Objavljeno: Petek, 02.09.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
Avtoline_Krsko_samopostrezna_avtopralnica_28

Delovanje avtopralnice je predstavil direktor Avtolinea Slavko Hotko.

Podjetje Avtoline
je v v industrijski coni Žadovinek (za poslovno stavbo Megadoma) danes odprlo prvo samopostrežno avtopralnico v Posavju, ki poleg pranja ponuja tudi druge storitve za nego in čiščenje vozila. 

»Krško ima vse, kar imajo veliki,« je ob odprtju dejal direktor podjetja Avtoline, ki je od lani v lasti podjetja Žarn Krško, Slavko Hotko. Objekt avtopralnice, ki je bil zgrajen v slabih dveh mesecih, je v obliki nadstrešnice s šestimi pralnimi mesti za samopostrežno pranje vozila. Najsodobnejša tehnologija uporabnikom zagotavlja enostavno, hitro in učinkovito pranje, poleg pranja pa ponuja tudi druge storitve za nego in čiščenje vozila.
Avtoline_Krsko_samopostrezna_avtopralnica_40

Samopostrežna avtopralnica se nahaja v IC Žadovinek.

Za vse, ki pranje avtomobila raje prepustijo izkušenim rokam, je na voljo tudi klasična ročna pralnica, v kateri vozilo temeljito očisti pralec. Samopostrežna avtopralnica, ki bo odprta 24 ur na dan, predstavlja novo ponudbo v našem okolju, kot je dejal Hotko, pa ni zadnja, saj želijo tovrstno avtopralnico ponuditi tudi drugje v Posavju, saj so v tem prepoznali še nezapolnjeno tržno nišo.
 
Delovanje avtopralnice je kar številnim udeležencem otvoritve prikazal kar sam Hotko, novo pridobitev pa je kot »enega od korakov k napredku mesta« pozdravil tudi župan mag. Miran Stanko. Dogodek so popestrili plesalci Plesnega studia Novo mesto ter instrumentalna zasedba D'Palinka iz Krškega. Na dan otvoritve obiskovalcem nudijo brezplačno pranje ter jim pokažejo, kako enostavno je pranje vozila na samopostrežni avtopralnici.

P. P.
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

13.12.2020 | Redakcija

Ribiška družina Sevnica

07.05.2020 | Redakcija

Lesen hladilnik na led

14.05.2020 | Redakcija

Popotovanje v knjižni barok