Časopis za pokrajino Posavje
16.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Delavnica "Izzivi sodobne digitalne promocije"

Objavljeno: Torek, 14.03.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
CPT Krško delavnica
Spletni nastop postaja vse bolj zahteven in vedno dražji. Glavni akterji (Google, Facebook in drugi), po katerih se prenaša največ spletnega prometa in po katerih si lahko zagotovimo večjo spletno vidnost, iz dneva v dan zaostrujejo standarde in cene.

A vseeno si je mogoče konstantno spletno rast (tudi na zgoraj navedenih največjih velikanih) še vedno mogoče priboriti - s sledenjem novosti in predvsem njihovem izvajanju. Zato vas vabimo na delavnico, ki bo odgovorila na vprašanja, kako si zagotoviti stabilno  spletno rast.
 
Delavnica bo  v četrtek, 30. marca 2017, ob 12. uri  v Mladinskem centru Krško, CKŽ 105, Krško.
 
Udeleženci bodo med drugim spoznali, kako pravilno zastaviti strateški spletni pristop, da bo vaša spletna stran napredovala tako s povečanim obiskom strani kot z več pridobljenimi posli preko nje (npr. analiza ključnih besed, pravilna priprava spletnih vsebin in merjenje njihove kakovosti ipd.)
 
Predaval bo g. Matija Zajšek, ki se že 20 let ukvarja s svetovanjem za izboljšanje prodaje in trženja preko interneta. V svoji karieri je svetoval številnim podjetjem, zadnjih 5 let pa se sam profesionalno ukvarja s spletno prodajo storitev in produktov preko različnih spletnih poslovnih modelov.
 
Delavnica je primerna tako za spletne začetnike kot tiste, ki imajo svoje internetne strani postavljene že dlje časa in bo trajala približno 3 ure. Udeležba na predavanju je brezplačna. Vljudno vabljeni.

Prijave so obvezne na tel. št. 07/ 490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).       
         
Obenem pa vas že sedaj vabimo na delavnice, ki se bodo odvijale v prihodnjih mesecih - v aprilu branje bilanc, v maju glede potnih nalogov, v juniju pa je predvideno izobraževanje na temo trženja in izzivov sodobnih tehnologij.  

Velikokrat je podjetnost le drugo ime za ustvarjalnost, kreativno razmišljanje in iskanje rešitev za izzive, ki nam prihajajo nasproti. Tisti, ki razmišljajo o lastni podjetniški poti,  imajo možnost obiskati četrtkove podjetniške delavnice, ki se izvajajo na našem sedežu ob četrtkih ob 13. uri. Udeležba je brezplačna, na teh delavnicah pa imajo potencialni podjetniki možnost dobiti odgovore na vprašanja, kot so npr. Ali naj registriram s.p. ali d.o.o.?; Kakšen je postopek registracije?; Kolikšni so prispevki in kakšne so morebitne možnosti sofinanciranja? Prijave so obvezne – v primeru maloštevilnih prijav se bo izvedlo individualno svetovanje.  Vljudno vabljeni. 

Vir: Center za podjetništvo in turizem Krško
« Nazaj na seznam