Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Do 7. POK-a le še dober mesec dni, pohitite s prijavo!

Objavljeno: Torek, 12.09.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
POK16nedelja-67
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice tudi v letošnjem letu prevzema vlogo organizatorja Podjetniško-obrtnega in kmetijskega sejma Brežice – POK 2017. Sejem bo potekal  v soboto, 14., in v nedeljo, 15. oktobra, na tradicionalni lokaciji v Športni dvorani Brežice.

Letošnji, že 7. POK Brežice bo znova postregel z zanimivo sejemsko ponudbo kot tudi obsejemskim dogajanjem. Število prostih mest na sejmu je omejeno, zato v ZPTM-ju Brežice vabimo zainteresirana podjetja, da se na sejem čimprej prijavijo s prijavnico, ki je na voljo na spletni strani www.pcbrezice.si, na voljo pa je le še nekaj prostih razstavnih prostorov.

Tudi letošnji sejem bo postregel s pestrim spremljajočim zabavno-atraktivnim programom, sejemska vinska klet bo postregla z bogato ponudbo lokalnih vinarjev, tekmovali bomo v kuhanju Županovega golaža, za najmlajše bo poskrbel škrat Gvido s svojimi dogodivščinami, znova boste lahko preizkusili srečo v nagradni igri Sanjski dan, kjer vas čakajo zanimive in bogate nagrade,  manjkalo pa ne bo tudi dobre glasbe in presenečenj, ki jih zaenkrat še ne bomo razkrili. Dober odziv lanskih razstavljavcev, ki pravijo, da sejem ponuja nove poslovne priložnosti in predstavlja izziv za podjetnike, je marsikaterega razstavljavca pritegnil k ponovni prijavi, veliko pa je tudi novih ponudnikov, ki so v sejmu prepoznali potencial za sklepanje novih poslov, za nove priložnosti. Sejem predstavlja stičišče inovativnih, podjetnih in vedoželjnih ljudi ter omogoča celovito predstavitev izdelkov in storitev. Utrdite obstoječe in razvijte nove poslovne odnose, spoznajte nove ponudbe in sledite razvoju dejavnosti.

Vse zainteresirane, ki prijavnice še vedno niso oddali, pozivamo, da pohitijo in se na sejem prijavijo v tem tednu. Več informacij na info@pcbrezice.si ali na telefonski številki 05 90 83 794 (Nataša, ZPTM Brežice).

Vir: ZPTM Brežice
 
« Nazaj na seznam
»