Časopis za pokrajino Posavje
15.07.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dober obisk nove samopostrežne avtopralnice

Objavljeno: Petek, 26.10.2018    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
DSCN4324 (2)

V Sevnici so bogatejši za samopostrežno avtopralnico.

V današnjem dopoldnevu je potekalo v Industrijski coni Sevnica (v bližini železnega mostu v naselju Šmarje) odprtje samopostrežne avtopralnice podjetja Avtoline iz Krškega.

To je četrta samopostrežna avtopralnica omenjenega podjetja. Samopostrežna avtopralnica ponuja celovito ponudbo storitev za pranje, čiščenje in nego vozil, odprta bo 24 ur na dan, vse dni v letu. Pralnica ima obliko dveh nadstrešnic in ima šest pralnih mest. Za pranje, čiščenje in nego jeklenega konjička je potrebno kupiti žeton na avtomatu in ko ga uporabnik vrže v režo na enem izmed mest za pranje, lahko začne z delom. »Pranje avtomobilov v samopostrežni avtopralnici je odlična rešitev za vse, ki živijo v stanovanjskih blokih ali imajo premajhno dvorišče kot tudi za tiste, ki ne marajo zamudnega pranja na domačem dvorišču. Primerna je za mlajše in starejše voznike, saj je enostavna za uporabo. Obrtnikom in podjetjem z večjim voznim parkom, ki pri svojem delu na prvo mesto postavljajo učinkovitost, poenostavlja delovne procese in prinaša velike prihranke,« sporočajo iz podjetja.

Na današnji dan otvoritve imajo vsi uporabniki tudi možnost brezplačnega pranja, pri čemer bodo v pomoč asistenti podjetja Avtoline, ki bodo pomagali pri pranju avtomobila. Asistenti bodo nudili pomoč tudi v prihodnjem tednu, do 4. novembra, in sicer med 8. in 18. uro. Mogoče je sodelovati tudi v nagradni anketi, ki prinese dodatne žetone za pranje vozila.

S. R.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

02.07.2019 | GOSPODARSTVO

Dan odprtih vrat Optike Preskar

11.07.2019 | GOSPODARSTVO

Posavje - polno priložnosti