Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Inplet se je vnovič uspešno predstavil na sejmu v Parizu

Objavljeno: Sreda, 12.07.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
20170709_124720_003
Pretekli vikend se je v Parizu odvijal sejem Intefiliere, kjer se je vnovič uspešno predstavilo podjetje Inplet. Sejem je potekal v izredno pozitivnem vzdušju.

Prav letos namreč podjetje obeležuje 18 let nepretrganega razstavljanja na tem najpomembnejšem mednarodnem sejmu materialov za žensko perilo in kopalke. Struktura obiskovalcev Inpletovega razstavnega prostora in kvaliteta dogovorov  kaže na to, da se Inplet lahko po 35 letih svojega delovanja popolnoma enakovredno postavi ob bok svojim večjim in tradicionalno bolj prepoznavnim konkurentom. Skupna promocija podjetja in nekaterih najpomembnejših znamk perila v specializiranih revijah kaže na moč in ugled, ki ga Inplet pri teh podjetjih uživa.

Uspešnost podjetja dokazujejo tudi poslovni rezultati in rast prodaje, ki je skoraj 15 % višja od lanskega polletja. Dosežen prodajni rezultat ni le odraz izboljšanja situacije na trgu, ampak predvsem vedno večje vključenosti Inpletovih materialov v izdelkih njegovih kupcev, kjer so ključni  modna in inovativna kolekcija, kvalitetni materiali ter fleksibilnost in spoštovanje dogovorov.

Dosedanji in bodoči razvoj podjetja temelji na strokovnosti in zagnanosti Inpletove ekipe  strokovnjakov z vseh področji ter vseh zaposlenih. Neprestano posodabljanje tehnološke opreme in procesov je prav tako nujno, glavna orientacija pri tem pa so potrebe kupcev in tržne razmere. Inpletova vizija postati eden najboljših proizvajalcev pletiv v Evropi se tako uspešno uresničuje.

Vir: Inplet pletiva
« Nazaj na seznam
»