Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Janko Hrastovšek – prejemnik najžlahtnejšega priznanja in zlatega ključa

Objavljeno: Petek, 11.01.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Janko Hrastovšek-zlati ključ

Z leve: Branko Meh, predsednik OZS, Janko Hrastovšek, predsednik OOZB, ter Alojz Kovšca, obrtnik in predsednik Državnega sveta RS

Zadnje dni decembra je v Postojni potekala zadnja seja obrtno-zborničnega sistema Slovenije v letu 2018. V sklopu srečanja, ki je obsegalo najprej strokovni del, je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije predsedniku brežiške obrtno-podjetniške zbornice Janku Hrastovšku, ob 20. letnici predsednikovanja Območne obrtno-podjetniške zbornice Brežice, izročila Zlati ključ OZS za dolgoletno uspešno delo na področju obrti in prispevek k razvoju obrtno zborničnega sistema.

Zlati ključ je prejemniku izročil predsednik OZS Branko Meh, med prvimi pa je Hrastovšku čestital predsednik Državnega sveta RS Alojz Kovšca.

Hrastovšek kot predsednik institucije, ki deluje na področju obrti in podjetništva na lokalnem nivoju že več kot 40 let, daje velik pomen povezovanju ne samo brežiških obrtnikov in podjetnikov, ampak tudi vseh institucij, ki delujejo na tem področju.

Čestitkam za prejem najžlahtnejšega priznanja in zlatega ključa OZS se pridružujemo tudi iz Območne-obrtno podjetniške zbornice Brežice.
 
Vir: Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice
« Nazaj na seznam