Časopis za pokrajino Posavje
4.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Jutri nova izobraževanja za turistične ponudnike destinacije Čatež in Posavje

Objavljeno: Ponedeljek, 01.04.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Jutri nova izobraževanja za turistične ponudnike destinacije Čatež in Posavje
V okviru planiranih aktivnosti bo RRA Posavje 2. 4. 2019 izvedla še šesto izobraževanje na temo »Tržno-komunikacijske zgodbe v turizmu«. Na delavnici bomo tokrat govorili o pripovedovanju zgodb kot strateškem in operativnem trženjskem orodju v turizmu:

  • Zgodba kot osnova za turistični produkt vs. zgodba kot operativno komunikacijsko sredstvo; 
  • Strukturiranje zgodb, različnost vsebinskih poudarkov in stopnje razdelave zgodb glede na faze nakupnega odločanja pri naslovnikih zgodb; 
  • Specifičnost tržno-komunikacijskih zgodb v primerjavi z drugimi zgodbami; 
  • Pomen možnosti povezovanja različnih ravni zgodb (krovna raven, regijska raven, lokalna raven, raven mikro lokacij, produktov);
  • Prilagajanje načina pripovedovanja iste zgodbe različnim komunikacijskim ciljnim skupinam, kanalom in sredstvom komuniciranja. 
Delavnico bo vodila INES DRAME, svetovalka za tržno-komuniciranje. Ines Drame je samostojna svetovalka, kreativna direktorica projektov in tekstopiska za tržno komuniciranje. Sodelovala je z uglednimi tržno-komunikacijskimi agencijami, kot so Studio Marketing, AV studio, Sonce.net, ArnoldVuga in mnoge druge. Bila je kreativna direktorica več nagrajenih oglaševalskih kampanj.  Že več kot 25 let je povezana s projekti tržnega-komuniciranja v turizmu. Ker je v različnih vlogah ves čas samostojnega dela vpletena v komuniciranje slovenskega turizma, dobro pozna strateške usmeritve turistične panoge v Sloveniji tako na nacionalni kot na regionalni ravni.
 
Izobraževanje je brezplačno, saj je RRA Posavje uspešno pridobila sredstva v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje za razvoj in promocijo turistične ponudbe vodilnih destinacij Slovenije, ki ga je razpisalo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za projekt “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”. 
 
Kdaj:
Torek, 2. 4. 2019, med 12.00 in 15.00
Kje:  Turistična kmetija Bratuša, Črešnjevec ob Bistrici 5, 3256 Bistrica ob Sotli
Kaj: Izobraževanje na temo »Tržno-komunikacijske zgodbe v turizmu«
  
Upamo, da se nam pridružite v čim večjem številu! Prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite na natasa.kalin@rra-posavje.si.

Vir: RRA Posavje
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki