Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na drugi delavnici v sklopu DPP o tem, kako dvigniti kreativni IQ v podjetju

Objavljeno: Sobota, 16.02.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
ZPTM DPP-13
V sredo, 13. 2. 2019, smo v prijetnem ambientu Mestne hiše Brežice gostili dr. Andreja Pompeta, predavatelja naše druge delavnice v sklopu Dnevov podjetniških priložnosti, z naslovom Kako dvigniti kreativni (ustvarjalni) IQ v podjetju.

Na delavnici, ki je bila tudi praktično naravnana in je spodbudila udeležence h kreativnemu razmišljanju, se je zbralo več kot 40 slušateljev. Ti se zavedajo, da je kreativnost potrebna in zelo pomembna na vsakem koraku življenja.

Ugotovili smo, da nam smisel kreativnosti omogoča izstopiti iz povprečja, ustvariti nove priložnosti, živeti navdušujoče ter celo premagati dolgčas. Srečali smo se tudi z izzivi, ki nas na svobodni poti kreiranja ovirajo, in spoznali rešitve, kako kljub oviram nadaljevati k svojemu cilju.

Predavanje smo zaključili s prijetnim druženjem ob dobrotah lokalnih ponudnikov, odličnem sauvignonu vinarja Romana Matjašiča ter malinovemu vinu iz Milinih malin. Obema se zahvaljujemo za podporo. »Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju«.

Vabljeni na naše tretje predavanje domačinke in marketinške strokovnjakinje, mag. Mojce Avšič, z naslovom Vpliv marketinga na poslovanje in prodajo, ki bo v sredo, 20. 2. 2019, med 17.00 in 19.00.

Nekaj prostih mest je še na voljo, zato pohitite s prijavo na mail: info@pcbrezice.si.

Več o predavanjih lahko izveste na spletni strani www.pcbrezice.si.

ZPTM Brežice
Foto: Luka Rudman
« Nazaj na seznam