Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Stilles na sejmu v Milanu

Objavljeno: Četrtek, 18.05.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
0ef3ca4e-1dff-4abe-aeca-077e8419cec3
Na mednarodno poznanem sejmu pohištva Salone del Mobile Milano, ki je letos že 56-ič odprl svoja vrata, je Stilles razstavljal že 15. leto zapored.

Sejem je bil razdeljen na tri dele - Classic, Design in xLux. V slednjem, ki je namenjen brezčasnemu razkošju s sodobnim pridihom, so se predstavili na 70 kvadratnih metrov velikem razstavnem prostoru med skupaj več kot 2.000 razstavljavci iz celega sveta. Dvorano smo si delili z eminentnimi imeni iz sveta opremljevalcev, kot so Turri, Brabbu, Versace Home, Gianfranco Ferre Home, Roberto Cavalli Home in podobni.
 
»Kot govori naš slogan ‚Predani hotelirjem‘ smo podjetje, specializirano za pripravo in izdelavo hotelskih sob in javnih prostorov. Celoten proces vodimo v podjetju; od projektnega upravljanja do izdelave načrtov, vzorčnih sob, produkcije, logistike in montaže. V predstavljene hotelske ambiente smo vgradili sisteme za upravljanje svetlobe, gretja, posebnih efektov in mobilnih naprav. Uporabniku lahko ponudimo izkušnjo sodobne tehnologije tudi pri ureditvi hotelskega vzdušja,« so sporočili iz sevniškega podjetja.
 
Vir: Stilles
 
« Nazaj na seznam
»