Časopis za pokrajino Posavje
18.09.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tudi Posavski obzornik na POK-u

Objavljeno: Petek, 13.10.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
POK_Brezice_2015_Posavski_obzornik_03
Ta konec tedna bo v Športni dvorani Brežice že sedmi Podjetniško-obrtni in kmetijski sejem Brežice. Program znova obeta veliko zabave in prijetnih srečanj, ravno k slednjemu, srečanju in klepetu z ustvarjalci časopisa Posavski obzornik, pa vabimo tudi vas, drage bralke in bralci!

Na omenjenem sejmu je namreč vedno prijetna mešanica poslovnega in zasebnega utripa. Srečamo se z mnogimi, ki nas radi berete, obiščejo nas posavska aktivna društva, prodorni podjetniki, kulturni ustvarjalci, obrtniki, politiki, pridni kmetje, trgovci, poslovni partnerji in radovedneži vseh generacij, o katerih pišemo že celih dvajset let. Sejem je odlična priložnost, da še v živo prisluhnemo vašim pripombam na vsebino in obliko časopisa, vašim zanimivim komentarjem, hvaležni vam bomo za vse kritike in priporočila. Sploh pa se veselimo, da se v tem hitrem času, ko ljudje nenehno tekamo sem in tja, vsi skupaj malo ustavimo in si namenimo sproščeno besedo, stisk roke, pogled – vse, kar skozi leto morda ne moremo preko papirnatih in virtualnih strani našega medija.

Decembra začnemo praznovanje svojih 20 let, z malimi presenečenji in nagradnimi igrami pa vas bomo za pokušino začeli razvajati že prej – tudi na POK-u. Zato lepo vabljeni, da v bogatem sejemskem programu in v sprehodu med stojnicami domačih razstavljavcev obiščete tudi našo. Veselimo se srečanja!

Ur.
 
 
« Nazaj na seznam
»