Časopis za pokrajino Posavje
22.03.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ugodnejša prijava na sejem POK v prvem prijavnem roku!

Objavljeno: Torek, 31.07.2018    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
POK17 nedelja-123
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice vsa zainteresirana podjetja vabi k prijavi na 8. Podjetniško – obrtni in kmetijski sejem – »POK 2018«.

Tudi letos bo sejem potekal v športni dvorani pri Osnovni šoli Brežice (20. in 21. oktobra), vsa zainteresirana podjetja pa imajo možnost za ugodnejši najem sejemskega prostora do 28. avgusta.

Sejem bo tudi letos tradicionalno postregel s pestrim obsejemskim programom, otroško animacijo in kuhanjem županovega golaža, ves čas trajanja sejma pa bodo v sejemski vinski kleti potekale degustacije lokalnih vin in domačih dobrot, pripravljenih izpod mojstrskih rok iz lokalnega okolja. Vseh presenečenj organizator letošnjega sejma še ne želi izdati, bodo pa novosti, ki jih pripravljajo letos, vsekakor odlična popestritev sejemskega dogajanja.

Na sejem se lahko prijavite preko spleta (izpolnjeno prijavnico lahko pošljete preko spleta na naslov: info@pcbrezice.si) ali po navadni pošti na naslov ZPTM Brežice, Gubčeva 10a, Brežice, prijavnico in več informacij pa najdete na spletni strani www.pcbrezice.si.

Naj bo POK 2018 tudi del vaše poslovne strategije!

Vir: ZPTM Brežice
« Nazaj na seznam