Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V oktobru 13. Dnevi podjetniških priložnosti – Modul II

Objavljeno: Torek, 26.09.2023    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
3
Z namenom zagotavljanja celovitega podpornega okolja za podjetnike in potencialne podjetnike na regijskem nivoju Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice v oktobru nadaljuje z brezplačnimi usposabljanji in delavnicami pod skupnim imenom »Dnevi podjetniških priložnosti«.

V modulu II bomo nadaljevali z vsebinami s področja turizma in teritorialne kolektivne blagovne znamke. Predavanja bodo praktično naravnana in bodo vključevala interaktivni del z udeleženci, ki se bodo v skupinah preizkusili v zgodbarjenju in trženju turističnih produktov.

Program usposabljanja:

Ponedeljek, 2. 10. 2023, 16.00–19.00

Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu (ProVITAL d.o.o./ predavatelji: doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stermecki, mag. mark. in prod.)

Četrtek, 12. 10. 2023, 16.00–19.00

Trženje izdelkov in storitev v turizmu (ProVITAL d.o.o./ predavatelji: doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stermecki, mag. mark. in prod.)

Več o posameznem usposabljanju si lahko preberete na naši spletni strani: https://www.pcbrezice.si/dogodki/dnevi-podjetniskih-priloznosti/13-dnevi-podjetniskih-priloznosti-modul-ii.

Usposabljanja so brezplačna, potrebne pa so predhodne prijave, ki jih sprejemamo na e-naslovu info@pcbrezice.si.

Lokacija usposabljanj: prostori Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Gubčeva 10a, 8250 Brežice.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

Vesele praznike!

07.05.2020 | Redakcija

Pija – lončena posoda za mast