Časopis za pokrajino Posavje
21.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V soboto in nedeljo 8. sejem POK v Brežicah

Objavljeno: Torek, 16.10.2018    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
POK_Brezice17-Rok-217

Utrinek z lanskega sejma POK v Brežicah (foto: arhiv PO)

Prihajajoči vikend bo v Brežicah v znamenju že osmega Podjetniško-obrtnega in kmetijskega sejma - POK Brežice 2018. Slovesna otvoritev sejma bo v soboto, 20. oktobra, ob 9.00 na ploščadi pred športno dvorano Brežice, ki se bo tudi letos za dva dni spremenila v sejemsko prizorišče.

Otvoritev sejma s prerezom traku bo popestril Gasilski pihalni orkester Loče, obenem se bo začelo tudi tekmovanje turističnih društev v kuhanju "županovega golaža", otvoritveni pozdrav na sejemskem odru bo imel župan Ivan Molan, sledil bo še nastop Folklorne skupine KUD Oton Župančič Artiče.

Organizator Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice še posebej vabi na t. i. After POK zabavo - druženje razstavljavcev in lokalnih podjetnikov, ki bo v soboto po končanem uradnem delu sejma ob 18.00 v sejemski vinski kleti. Za glasbeno vzdušje bo poskrbela skupina Fighting Fish, prisotni bodo tudi priznani lokalni vinarji.

Sicer pa se tudi letos obeta pestro sejemsko dogajanje z veliko spremljevalnega programa, ki si ga lahko podrobneje pogledate tukaj.

R. R.
« Nazaj na seznam
»