Časopis za pokrajino Posavje
24.05.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Termah Paradiso odprli 18 premium sob

Objavljeno: Petek, 14.07.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO    Ogledov: 2380Sporočilo
Paradiso Dobova-premium soba

Premium soba v Termah Paradiso

V Termah Paradiso v Dobovi so prejšnji petek, 7. julija, odprli novi del hotela, s čimer so majhne in butične Terme Paradiso bogatejše za 18 pametnih premium in premium deluxe sob z jacuzzijem.

Vse pametne sobe so opremljene s sodobno nadstandardno opremo, s kopalnico, LED TV-jem, mini barom, sefom; prav tako nudijo brezplačno WiFi povezavo in nadkrit balkon. Pametne sobe imajo elektronski nadzor dostopa, uravnavanje temperature, klime in elektrike. Na voljo so tudi 4 sobe, ki so med seboj povezane z veznimi vrati.

Gostje lahko odslej uživajo tudi v sproščenem vzdušju na letnem vrtu in v kulinaričnih dobrotah v novi penzionski restavraciji, igrajo biljard in se zabavajo ob pikadu. Poskrbljeno je tudi za najmlajše goste, saj jim je na voljo velika igralnica.

Investicija, ki je bila vredna skoraj 2 mio evrov, je prinesla nova delovna mesta, v družinskem podjetju Paradiso pa se nadejajo tudi večje prepoznavnosti in še boljših poslovnih rezultatov. Z otvoritvijo tega vrhunskega objekta, ki dopolnjuje in zaokrožuje ponudbo celotnega kompleksa, ter številnimi okoliškimi znamenitostmi lahko sedaj ponudijo to, kar zmorejo le redki v regiji.

Vir: Terme Paradiso
 
« Nazaj na seznam
»