Časopis za pokrajino Posavje
22.08.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaokroženo prvo desetletje videmske Fotografike

Objavljeno: Sreda, 03.04.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
Prvi okrogel jubilej Fotografike

Boštjan Colarič (levo) v pogovoru z županom mag. Miranom Stankom

1. aprila je s krajšo slovesnostjo prvo desetletje delovanja obeležil Boštjan Colarič, nosilec dejavnosti Foto in grafični studio Fotografika. Colarič je fotografski studio v letu 2009 odprl na Senovem, zaradi večjega povpraševanja po njegovih storitvah in pretoka ljudi pa storitveno dejavnost od leta 2011 izvaja v krškem hotelu City.

Boštjan - širše znan po vzdevku Cole - se je s fotografijo začel ukvarjati že kot osnovnošolec, zaradi kakovostnih izdelkov in izkazanega občutka za estetiko in kompozicijo pa je že leta 1993 začel sodelovati s tedanjim delegatskim časopisom Občine Krško Naš glas. Od tedaj dalje je kot fotograf, novinar, moderator, oblikovalec in snemalec začel sodelovati ali služboval v več različnih medijskih hišah (več v časopisu Posavski obzornik, ki ga boste v jutrišnjem dnevu prejeli na svoje domove).

Potem ko je po dveh letih izvajanja samostojno storitveno dejavnost Foto in grafični studio Fotografika začel v letu 2011 izvajati v krškem hotelu, je zaradi obilice dela, naročenih fotografiranj, presnemavanj, snemanj in grafičnega oblikovanja različnih revijalnih in knjižnih publikacij zaposlil še Majo Peranović, nepogrešljivo sodelavko pri delu s strankami v matičnem studiu in pri pokrivanju večjih dogodkov na terenu. Z letošnjim letom je nadgradil ponudbo storitev še z darilnim programom tiska motivov ter napisov na lončke in majice.

Desetletnico delovanja je Boštjan Colarič obeležil v krogu prijateljev in poslovnih partnerjev, s katerimi sodelujejo že vrsto let, z odpetimi pesmimi pa so dogodek popestrile pevke vokalne zasedbe GLOSS.

B. M.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki