Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Ponedeljkovo sneženje je po Posavju podiralo drevesa

Objavljeno: Sreda, 07.04.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Snezenje-dopoldne (3)
Včerajšnje sneženje je v Posavju povzročilo kar nekaj težav, zlasti zaradi snegoloma oz. podrtih dreves, ki so padla na cestišče in ovirala promet.

Tako se je ob 10.11 na regionalno cesto pri Jesenicah na Dolenjskem podrlo drevo. Posredoval je dežurni delavec CGP, ki ga je razžagal in ga odstranil. 

Ob 10.18 se je na lokalno cesto pri Velikem Kamnu podrlo drevo. Posredovali so dežurni delavci Kostaka Krško, ki so drevo razžagali in odstranili. 

Ob 11.13 se je na lokalno cesto pri Globokem podrlo drevo. Posredovali so dežurni pri komunalnem podjetju, ki so drevo razžagali in odstranili. 

Ob 11.30 se je na lokalno cesto pri Curnovcu podrlo drevo. Posredovali so dežurni pri komunalnem podjetju, ki so drevo razžagali in odstranili. 

Ob 11.59 se je na lokalno cesto pri Artu podrlo drevo. Posredovali so dežurni pri komunalnem podjetju, ki so drevo razžagali in odstranili.

Ogenj zajel osebno vozilo

Ob 18.09 je na Cesti krških žrtev v Krškem zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so požar pogasili, odklopili akumulator in očistili vozišče.

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam