Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Prevrnil se je s traktorjem

Objavljeno: Torek, 19.09.2023    Rubrika: KRONIKA Redakcija
traktor-nesreca-foto PGE-arhiv

Fotografija je simbolična.

Nekaj po 9. uri smo bili obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri delu s traktorjem. Sevniški policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da je 24-letni moški opravljal dela s kmetijskim traktorjem.

Pri vožnji po travniku je na spolzki podlagi zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad traktorjem, se prevrnil in lažje poškodoval. Policisti bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo. 

Prijeli Hrvata, ki je prevažal Turke

Okoli 17. ure so policisti na območju Čateža ob Savi kontrolirali voznika osebnega avtomobila znamke Mercedes bosanskih registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da 31-letni državljan Hrvaške v vozilu prevaža štiri državljane Turčije, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Slovenijo. Državljanu Hrvaške so odvzeli prostost, ga pridržali in mu zasegli vozila. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki z državljani Turčije še niso zaključeni. 

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju PP Brežice (Rigonce, Dobova, Mihalovec, Slovenska vas, Cirnik, Obrežje, Veliki Obrež) izsledili in prijeli 47 državljanov Afganistana, 29 državljanov Maroka, 21 državljanov Pakistana, šest državljanov Konga, pet državljanov Turčije, štiri državljane Indije, tri državljane Irana, tri državljane Kameruna, državljana Tunizije, državljana Kitajske in državljana Iraka. Policijski postopki s tujci še potekajo. 

Vir: PU Novo mesto
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

Mavzoleju povrnili sijaj