Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Prometna nesreča s smrtnim izidom na območju Bohorja

Objavljeno: Sreda, 19.01.2022    Rubrika: KRONIKA Redakcija
DSC_0069
Policisti PU Celje so bili v torek nekaj pred 19. uro obveščeni o hujši prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Doropolja – Planina pri Sevnici, občina Šentjur. Na kraj so bili napoteni policisti, reševalci in gasilci. 

Policisti so na kraju ugotovili, da je v prometni nesreči udeležen voznik osebnega vozila, ki je na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrl, sopotnik v vozilu pa je telesno poškodovan. Ogled kraja prometne nesreče še poteka, več podrobnosti o prometni nesreči bodo sporočili danes. 

Iz ReCO Brežice sporočajo, da je ob 18.06 v bližini naselja Dobrova, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo s cestišča po brežini, se obrnilo na bok in zaletelo v drevo. V prometni nesreči je umrla ena oseba. Gasilci PGE Krško so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz avtomobila izvlekli dve ukleščeni osebi, odklopili akumulator ter nudili pomoč policiji in reševalcem NMP Krško pri prenosu preminule in poškodovane osebe. Reševalci NMP Krško so poškodovano osebo oskrbeli na kraju. Obveščene so bile pristojne službe.

Vir: PU Celje, ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte