Časopis za pokrajino Posavje
31.03.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Delavec omahnil z višine

Objavljeno: Petek, 07.02.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Načrt, čelada, gradbeništvoCorel

Pri izvajanju gradbenih del se je poškodoval delavec (simbolna slika)

6. 2. se je malo po 16. uri na gradbišču v Žadovinku pri padcu z višine poškodoval delavec. Posredovali so reševalci NMP Krško, ki so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Brežice.

Z vozilom v drevo

Policisti so 7. 2. obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda in eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba lahko telesno poškodovana. Policisti so ugotovili, da je voznik na območju Krškega zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Pri tem je bil lahko telesno poškodovan. Odrejen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.83 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Sledi obdolžilni predlog.

Veter razkril vikend

Včeraj zjutraj, 6. 2., je močan veter malo po 8. uri zjutraj v naselju Kladje nad Blanco odkril streho na počitniški hiši. Posredovali so gasilci PGD Blanca, ki so odkrit del strehe prekrili z nadomestno kritino.

OBVESTILO

Elektrodela na Rimšu in Gorici

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 7. 2., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Rimš-izvod Sela, in sicer med 8. in 12. uro, ter med 10. in 12. uro na območju transformatorske postaje Gorica pri termoelektrarni Brestanica.
« Nazaj na seznam