Časopis za pokrajino Posavje
3.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Brežiški policisti do streznitve pridržali kršitelja

Objavljeno: Četrtek, 12.03.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
vklenjene roke 1handcuffs-2102488_1280pixabay.com

simbolična slika

Brežiške policiste so 11. 3. okoli 9.30 prejeli več klicev občanov, ker naj bi pijan moški v gostinskih lokalih nadlegoval druge goste, potem pa s kolesom vijugal po cesti in ogrožal udeležence v prometu. Policisti so izsledili 33-letnega kršitelja, ki na kraju ni upošteval njihovih ukazov in je nadaljeval s krštivami, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog.
 

Ujetnik dvigala

11. marca je malo pred 10. uro na Slomškovi ulici v Brežicah občan zaradi okvare ostal ujet v dvigalu. Iz dvigala so ga do 10.20 rešili delavci podjetja KOP Brežice, v katerem so upravljavec objekta.

Vžig izolacije
 
V sredo se je nekaj čez 13. uro na Valvasorjevi ulici v Brežicah vnela izolacija pod bivalnim zabojnikom. Gasilci PGD Brežice so zavarovali kraj dogodka, z vodo ohlajali in preprečili širjenje požara ter s termovizijsko kamero pregledali zabojnik.

Obvestila

Dopoldan brez elektrike na Brunški gori

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah danes, 12. 3., med 8:00 in 11:00, prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje TP Brunška gora.

Cestno vzdrževalna dela med Loko pri Zidanem Mostu ter Radežem

Občina Sevnica je za potrebe obsekovanja, urejanja bankin, odvodnjavanja in drugih vzdrževalnih del izdala dovoljenje Komunali Sevnica, da po potrebi in zahtevbnosti del med 12. 3. in 10. 4. vzpostavlja kratkotrajne, premične, delne zapore prometa ter kratkotrajne popolne zapore na odseku lokalne ceste Loka pri Zidanem Mostu-Žirovnica-Zavrate-Polana-Radež-Loka pri Zidanem Mostu.
« Nazaj na seznam