Časopis za pokrajino Posavje
4.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dimniški požar na Obrežju

Objavljeno: Sreda, 23.10.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
dimniski pozar-simbolna

simbolna slika

22. oktobra so nekaj po 20.00 gasilci PGD Obrežje in Velika Dolina posredovali v naselju Obrežje, kjer je v eni izmed hiš izbruhnil požar v dimniku. Gasilci so požar pogasili in očistili dimnik.

Poskus izmika mejni kontroli

V včerajšnjih popoldanskih urah je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila. V tovornem delu so skrita med tovorom našli dva državljana Afganistana, ki sta se poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

OBVESTILA

Elektrodela 23. oktobra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 23. 10., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorskih postaj:
  • TP Peč Rožno med 8.00 in 11.00.
  • TP Križe, Osredek, Ravne Zdole, Šapole, Rušno, Rakonce, Preska in Pečice med 12.00 in 14.00 ter
  • TP Pusti Vrh-izvod Gornje Stržišče med 8.15 in 14.15.
Danes motena oskrba s pitno vodo v Ribnici in Gaju

Komunala Brežice sporoča, da bo danes, 23. 10., med 7.30 in 15.00, zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju motena oskrba s pitno vodo v naseljih Ribnica in Gaj na Dolenjskem.
« Nazaj na seznam