Časopis za pokrajino Posavje
28.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dopoldan brez vode na predelu mesta Sevnica in na Vidmu

Objavljeno: Torek, 15.09.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Kostak-7
Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, na območjih: Zajčja gora, Pot na Zajčjo goro, Ledina, Krulejeva ulica, Bohorska ulica in zgornji del Ribnikov, da bo danes, 15. 9., predvidoma med 8. in 12. uro, motena oskrba s pitno vodo zaradi rednih vzdrževalnih del na omrežju.

Motena dobava vode na Vidmu

Kostak Krško obvešča, da bo zaradi izvajanja nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju danes, 15. septembra, od 8. do predvidoma 12. ure prekinjena oziroma motena oskrba s pitno vodo na Cesti 4. julija in Aškerčevi ulici v Krškem.

Priporočamo vam, so zapisali na Kostaku, da pred ponovno uporabo pitne vode za prehrambene namene (po končani prekinitvi oskrbe): opravite temeljito izpiranje interne vodovodne napeljave, pred izpiranjem odstranite usmerjevalnike vode na pipah (t.i. perlatorje oziroma mrežice). Izpiranje naj bo na vseh pipah intenzivno, v sunkih s turbulentnim tokom, to pomeni s periodičnim zapiranjem in odpiranjem pip do največjega pretoka. Izpiranje naj traja najmanj 15 minut.
 
Elektrodela 15. septembra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 15. 9., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, med 8. in 14. uro prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Praprotno - nizkonapetostni izvod Gorelce, med 7.45 in 10.30 uro na območju transformatorske postaje  Ivanjše Grič ter med 11. in 15. uro na območju TP Male Vodenice.

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam