Časopis za pokrajino Posavje
16.09.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Drevo padlo na hišo, na srečo nenaseljeno

Objavljeno: Petek, 31.05.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
gasilci
Včeraj, 30. 5., so nekaj po 7.30 gasilci PGD Sevnica na zapuščenem objektu na Florjanski ulici v Sevnici, iz katerega so predhodno dežurni delavci Komunale Sevnica odstranili padlo drevo, zavarovali okolico objekta in cestišče, prekrili z zaščitno folijo ostrešje v izmeri 120 kvadratnih metrov ter zaprli območje objekta zaradi možnosti naknadnega padca dreves. Obveščene so bile pristojne službe.

Pomoč onemogli osebi

Včeraj so okoli 12. ure na Aškerčevi ulici v Krškem gasilci PGE Krško s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in nudili prvo pomoč onemogli osebi do prihoda reševalcev. Reševalci NMP Krško so osebo oskrbeli in odpeljali v UC Brežice.

OBVESTILA

Elektrodela 31. maja

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 31. 5., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območjih transformatorskih postaj:
  • med 8.30 in 12. uro TP Bušeča vas, Vinji Vrh, Vrhovska Gora, Brezovica Gorjanci, Gadova Peč, Belinje;
  • med 8. in 10. uro TP Jelša Veliki Podlog-izvod Gorica leva stran ceste ter
  • med 10.30 in 14. uro TP Krmelj šola-izvod Kos – Komljanc.
Zapora javne poti Obrežje–Nova vas

GVO d.o.o. obvešča, da bodo med 31. 5. in 7. 6. izvedli popolno zaporo javne poti JP 525132 Obrežje–Nova vas. Izvajalec del potrebuje zaporo zaradi gradnje telekomunikacijskega omrežja na območju naselja Obrežje.
« Nazaj na seznam