Časopis za pokrajino Posavje
3.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dvakrat gorelo v Kerinovem Grmu

Objavljeno: Torek, 13.08.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
gasilci
V ponedeljek dopoldne je v Kerinovem Grmu gorel odpadni material, nekaj pred polnočjo pa je v bližini omenjenega naselja gorelo zapuščeno osebno vozilo. Oba požara so pogasili gasilci PGE Krško.

Dogodki na območju PU Novo mesto

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 254 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 17-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije:
  • na področju nadzorništva Krško mesto med 7. in 11. uro na območju TP Pionir samski dom in med 11.30 in 14.30 uro na območju TP Nova šola Videm.
  • na področju nadzorništva Brežice med 8. in 9. uro na območju TP Gaberje izvod Kopinč.
Zapora ceste zaradi sanacije plazu

Kostak Krško obvešča, da bodo danes 13.8.2019 izvedli popolno zaporo na cesti JP 693411 Jarek – Brezovica, v naselju Brezovica v Podbočju, zaradi sanacije plazu. Obvoz bo označen.
« Nazaj na seznam