Časopis za pokrajino Posavje
31.03.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Gasilci spet v Kerinovem Grmu, tokrat zaradi dimniškega požara

Objavljeno: Sreda, 08.03.2023    Rubrika: KRONIKA Redakcija
dimniski-pozar (1)

Fotografija je simbolična.

Sinoči ob 20.50 so v Kerinovem Grmu gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGE Krško so požar pogasili, prezračili prostore, očistili kurišče in dimnik, s termovizijsko kamero pregledali prostore okoli dimnika in odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije:
  • na območju transformatorskih postaj Slivje ribogojnica, Zavode, Stari grad Podbočje in Savinek med 8. in 13. uro, na področju nadzorništva Sevnica,
  • na območju transformatorske postaje Radeče slap, nizkonapetostno omrežje – Slap jambor med 8. in 14. uro,
  • na območju transformatorske postaje Rakovec med 8.30 in 13. uro in
  • na območju transformatorske postaje Kladje Kal med 8.30 in 11. uro ter na območju transformatorske postaje Požarče med 11.30 in 14.30 uro.
Komunala Brežice obvešča uporabnike pitne vode iz Bizeljskega: dela Pišeške ceste, Vidove poti, dela Drameljška, dela Gradišča, dela Bošta, dela Janeževe Gorce, Okrogov in Nimnika, da bo med 8. in 14.30 uro motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Vir: ReCO Brežice
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

30.12.2021 | Redakcija

Iskanje skritega zaklada