Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Huda poškodba mladoletnika pri pripravi krme

Objavljeno: Sreda, 11.01.2017    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
Policisti Policijske postaje Krško so bili popoldne obveščeni o nesreči pri delu v kraju Podlipa. Okoliščine nesreče, v kateri se je ob pripravi krme hudo poškodoval mladoletnik, policisti danes še preiskujejo. Mladoletnika so oskrbeli v brežiški bolnišnici.

O nesreči sta bila obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. O zbranih ugotovitvah bodo policisti po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Požara v Dolenjih Raduljah in Veliki vasi
 

Sevniški policisti so bili sinoči okoli 19.30 obveščeni o požaru v naselju Dolenje Radulje. Po prvih ugotovitvah je v požaru zgorel lesen objekt, v katerem je bila peč na trda goriva.
 
Danes nekaj po 5. uri pa je zagorel gospodarski objekt v Veliki vasi pri Krškem. Ogenj se je iz objekta razširil na ostrešje, ki je v celoti zgorelo. Požar so gasilci omejili in pogasili, po oceni lastnika je škode za okoli 20.000 evrov.
 
Policisti v obeh primerih danes opravljajo ogled kraja in ugotavljajo vzroke za nastanek požarov. Po zaključenih preiskavah bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Požar tudi v Cerkljah ob Krki
 
Ob 19.15 so v Cerkljah ob Krki zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Cerklje ob Krki so požar pogasili in pregledali ostrešje.
 
Pregled dogodkov na območju Policijske uprave Novo mesto za 10. 1. 2017

 
Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 19 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 69 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi dveh kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu in požarov.
« Nazaj na seznam
»