Časopis za pokrajino Posavje
24.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Huje poškodovan voznik traktorja

Objavljeno: Petek, 26.11.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
traktor-nesreca-foto PGE-arhiv

Simbolična slika (foto: PGE Krško, arhiv)

Policisti PP Sevnica so bili 25. 11. nekaj pred 15.30 obveščeni o nesreči v gozdu na območju kraja Vrhek. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 70-letni moški vozil kmetijski traktor po gozdni poti, kjer je izgubil oblast nad vozilom in se prevrnil. Huje poškodovanega so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisto bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Nasilnež davil ženo

Policisti PP Krško so posredovali zaradi nasilja v družini v okolici Krškega. Zaščitili so žrtvi in 32-letnemu nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je osumljenec izvajal fizično nasilje nad partnerko, s pestjo jo je udaril v glavo in jo davil. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. 32-letnika bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Vlomi in tatvine

Med 24. 11. in 25. 11. je v Mali Hubajnici na območju PP Sevnica neznanec skozi vrata vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom. V Dolenji vasi pri Raki je nekaj pred 20. uro neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Ob vklopu alarmne naprave je storilec pobegnil in po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil.

Vir: PU Novo mesto
« Nazaj na seznam
»