Časopis za pokrajino Posavje
11.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Iranec na podvozju tovornjaka

Objavljeno: Torek, 23.06.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
112 (1)
Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila slovenskih registrskih oznak. Policisti so opravili pregled tovornega vozila in našli državljana Irana, ki se je skrit na podvozju tovornega vozila poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom.

Tatvina treh motornih žag

Z delovišča pri naselju Log na območju Sevnice je v noči na 22. 6. nekdo odtujil tri motorne žage znamke Stihl.

Uničili štiri ročne dimne bombe

V ponedeljek ob 11.45 so bile v Brežicah predane štiri ročne dimne bombe italijanske izdelave. Nevarno najdbo so pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi sredstvi Dolenjske in Ljubljanske regije uničili na varnem kraju.

Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 23. junija, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije:
  • na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorskih postaj TP Sromlje, TP Dečna sela, TP Sromlje vas, TP Curnovec, TP Okljukova gora, TP Volčje, TP Glogov brod, TP Jurovec, TP Silovec, TP Sveti Janez, TP Mali vrh gmajna med 7. in 10.30 uro in na območju transformatorske postaje TP Dečna sela trgovina med 6.30 in 7. uro in med 10.30 in 11. uro;
  • na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorske postaje Pecelj izvod Krakovo med 8.30 in 13. uro.
« Nazaj na seznam