Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Iz stanovanjskih hiš izginili zlat nakit, denar, pištoli in naboji

Objavljeno: Ponedeljek, 17.07.2017    Rubrika: KRONIKA    Ogledov: 517
V kraju Gorica na območju Krškega je 15. 7. zvečer neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnike oškodoval za 3000 evrov.

16. 7. v večernih urah je v kraju Malence na območju Krškega nekdo iz stanovanjske hiše odtujil denar, dve pištoli in naboje. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Ostala statistika

Policisti Policijske uprave Novo mesto so minuli vikend intervenirali v 169 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 534 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je umrl motorist, dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali, in 25 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli avtomobil. Posredovali so zaradi 39 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreč pri delu in sprožitev signalno varnostnih naprav.
« Nazaj na seznam
»