Časopis za pokrajino Posavje
20.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kraji sevniške občine tarča vlomilcev in tatov

Objavljeno: Četrtek, 20.12.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
V  Krmelju  je  med  15. 12. in 19. 12. nekdo vlomil v delavnico in odtujil varilne aparate, kotne brusilke in udarna kladiva. Škode je za okoli 6000 evrov. Sevniški  policisti  so obravnavali  tatvino v Zabukovju nad Sevnico, kjer je bil  z  dvorišča  stanovanjske  hiše  ukraden vrtni  traktor  in motorna kosilnica. Lastnik je oškodovan za 5000 evrov. 

Iz tovornjaka izteklo gorivo

V sredo je okoli 9. ure dopoldan na Mednarodnem mejnem prehodu Obrežje iz tovornega vozila iztekalo pogonsko gorivo. Gasilci PGE Krško so požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnim sredstvom posuli razlito pogonsko gorivo v dolžini okoli 100 metrov, iz rezervoarja prečrpali gorivo ter s pomočjo delavcev DARS počistili in oprali cestišče.

Elektrodela 20. decembra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 20. 12., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju občine Sevnica, in sicer med 8. in 11. uro na območju transformatorske postaje Zavratec kamnolom.

 
« Nazaj na seznam
»