Časopis za pokrajino Posavje
25.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Med pohištvom se je skrivalo šest Azijcev

Objavljeno: Ponedeljek, 15.01.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Na Mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je 12. 1., na vstop v Slovenijo, pripeljal voznik tovornega vozila iz Srbije, ki je v Francijo prevažal pohištvo. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila.

V tovornem delu so našli šest tujcev, ki so se skriti med tovorom skušali izogniti mejni kontroli in nedovoljeno vstopiti v Slovenijo. Pet državljanov Afganistana in državljana Pakistana so predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti PMP Obrežje so 13. 1. popoldne na območju mejnega prehoda izsledili in prijeli državljana Kosova, ki se je peš skušal izogniti mejni kontroli. Tujca so prevzeli hrvaški varnostni organi.

V Boštanju zasegli avto

V Boštanju so policisti v petek popoldne zasegli avtomobil 64-letnemu vozniku, ki je vozil pod vplivom alkohola in nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vlomi in tatvine

Med 12. 1. in 13. 1. je v kraju Črešnjice neznanec skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. Škode je za okoli 2000 evrov.

Z dvorišča stanovanjske hiše v kraju Bukošek je med 30. 12. in 13. 1. nekdo odtujil lahki priklopnik znamke TPV, srebrne barve, z registrsko tablico KK RE-432. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 500 evrov.

 
« Nazaj na seznam