Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Med Sevnico in Krškim vozilo s ceste na streho

Objavljeno: Četrtek, 08.10.2020    Rubrika: KRONIKA
Nesreca na odseku Sevnica-Krsko - foto PGD Sevnica (1)

Prizorišče nesreče so sanirali gasilci PGD Sevnica (foto: PGD Sevnica)

V sredo, 7. 10., so ob 13.00 posredovali gasilci PGD Sevnica na regionalni cesti Sevnica-Krško, kjer je osebno vozilo zdrsnilo s cestišča v obcestni propust za vodo in se prevrnilo. Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa, pomagali avto vleki, policiji in počistili cestišče z vpojnimi sredstvi. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo na kraju pregledali (foto: PGD Sevnica).

OBVESTILA

Motena dobava elektrike na Gori

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 8. 10., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Gora - nizkonapetostni izvod Gora, predvidoma med 08:00 in 11:00.

Motena dobava vode na Blanci

Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Blanca, območje naselja Blanca, da bo v četrtek, 08.10., predvidoma med 7. in 14. uro, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na omrežju.

Motena dobava vode v Novi vasi pri Mokricah in območju KS Kapele

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz območja Nove vasi pri Mokricah, da bo od četrtka, 8. 10., do petka, 30. 10., med 7.30 in 14.30 občasno motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Hkrati Komunala Brežice obvešča uporabnike iz območja KS Kapele (Župelevec, Vrhje, Rakovec, Slogonsko, Jereslavec, Kapele in Podvinje), da bo do preklica, dnevno med 7.30 in 14.30,  občasno motena dobava pitne vode zaradi vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

 
« Nazaj na seznam