Časopis za pokrajino Posavje
21.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na avtocesti ogenj zajel vozilo, na Raki živo mejo

Objavljeno: Nedelja, 30.12.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
V soboto popoldne je na avtocesti Drnovo–Čatež ob Savi gorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili vozilo in odklopili plinsko napeljavo v vozilu. Vozilo je uničeno. Malo kasneje pa je na Raki gorela živa meja. Požar so pred prihodom gasilcev pogasili domačini. Gasilci PGE Krško in PGD Raka so zavarovali kraj in pregledali okolico.

Trk dveh vozil v Krškem

V petek okoli poldneva so posredovali gasilci PGE Krško na Cesti krških žrtev v Krškem, kjer je prišlo do verižnega trka treh vozil. Gasilci so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj in opravili pregled vozil. Poškodovanih v nesreči ni bilo.
 
Požar na Hrastju

V petek popoldne je v naselju Hrastje pri Cerkljah na komunalnem otoku gorel zabojnik za odpadke. Ogenj, ki je uničil zabojnik za plastiko in delno poškodoval zabojnik za steklo, so pogasili gasilci PGD Cerklje ob Krki in Pirošica.

Komunalni delavci odstranili drevo s ceste

V petek zvečer je na cestnem odseku od Pijavškega proti Lomnem podrto drevo oviralo promet. Drevo so razžagali in odstranili dežurni delavci komunalnega podjetja Kostak Krško.
« Nazaj na seznam
»