Časopis za pokrajino Posavje
27.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na avtocesti trčila avto in avtobus

Objavljeno: Nedelja, 01.09.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
112
V soboto zvečer sta na avtocestnem odseku Čatež ob Savi–Drnovo, v bližini naselja Čatež od Savi, trčila osebno vozilo in avtobus. Poškodovana je bila ena oseba. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na osebnem vozilu in nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Brežice, ki so osebo oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Gasilci v enem večeru dvakrat v Kerinovem Grmu ...
 
V soboto zvečer so posredovali gasilci PGE Krško v naselju Kerinov Grm, kjer so pogasili tri manjše požare odpadnega materiala. Obveščene so bile pristojne službe. Ob 22.06 so gasilci PGE Krško ponovno posredovali v naselju Kerinov grm, kjer so pogasili dva manjša požara odpadnega materiala. Obveščene so bile pristojne službe.

... in naslednji večer ponovno

V nedeljo zvečer so v naselju Kerinov Grm gasilci PGE Krško pogasili štiri manjše požare odpadnega materiala.

Po cesti izteklo gorivo
 
V soboto dopoldne so na regionalni cesti pri Malem Mraševem v občini Krško gasilci PGE Krško in dežurni delavec CGP z absorbentom posuli cestišče v dolžini 1,7 km, po katere je izteklo pogonsko gorivo, in cestišče očistili.

Gasilci pomagali reševalcem

Na Gozdni poti v Leskovcu pri Krškem so v nedeljo zvečer gasilci PGE Krško nudili pomoč reševalcem NMP Krško pri prenosu poškodovane osebe iz mansardnega stanovanja. Oseba je bila prepeljana v SB Novo mesto.
« Nazaj na seznam