Časopis za pokrajino Posavje
4.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na avtocesti trčila v prometno signalizacijo

Objavljeno: Ponedeljek, 15.04.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Na avtocesti trčila v prometno signalizacijo
Danes zjutraj, nekaj pred 5. uro, je na odseku avtoceste Drnovo-Smednik, pri naselju Zaloke, voznica z osebnim vozilom trčila v obcestno prometno signalizacijo. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali mesto nesreče, odklopili baterijo in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. V nesreči ni bilo poškodovanih. Obveščene so bile pristojne službe. 

Padel s štirikolesnikom

V nedeljo popoldne je v naselju Ledina v Sevnici padel voznik štirikolesnika in se pri tem poškodoval. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, preprečili iztek nevarnih snovi in štirikolesnik postavili na kolesa. Reševalci NMP Sevnica pa so poškodovanega motorista odpeljali v SB Celje.

Gasilci pomagali odpreti avto

V soboto pod večer so se občanu na Prešernovi ulici v Sevnici zaklenila vrata osebnega vozila. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so s strokovnim posegom odprli vrata.

Obvestila

Ponedeljkova elektro dela

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena oziroma motena dobava električne energije:
  • na nadzorništvu Bistrica ob Sotli na območju TP Bizeljsko med 6.15 in 6.45 ter med 16. in 16.30 uro, na območju TP Gregovci, Nova vas Bizeljsko, Nova vas Bizeljsko, Gregovci vas, Grgij predvidoma med 7. in 11. uro in na območju TP Orešje, Janeževe gorice, Orešje Ledina, Orešje grad, Drenovec, Bračna vas, Zgornja vas Drenovec, Orešje Sotla in Zgornja sušica predvidoma med 7. in 16. uro;
  • na nadzorništvu Brežice na območju TP Jereslavec - nizkonapetostni izvod Kramar Jereslavec predvidoma med 8.30 in 12. uro, na območju TP Podvinje - nizkonapetostni izvod Kapele predvidoma med 12. in 13.30 uro in na območju TP Črešnjice - nizkonapetostni izvod smer Škofljanc DE predvidoma med 8.30 in 10.30 uro;
  • na nadzorništvu Sevnica na območju TP Radna 2 predvidoma med 8. in 13.45 uro.
Zapora ceste zaradi gradnje nadhoda

Zaradi izgradnje nadhoda čez želežniško progo v Krškem je od danes, 13., do 22. 4. popolna zapora LK Kolodvorska ulica. Obvoz ni predviden.
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

09.01.2020 | Redakcija

Edini ohranjen uskoški stolp

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu