Časopis za pokrajino Posavje
9.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na Bizeljskem z vozilom v agregat "pumpe"

Objavljeno: Četrtek, 18.06.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
gasilci

simbolična slika

17. junija je malo pred 16. uro voznica na Bizeljski cesti na Bizeljskem z osebnim vozilom zapeljala s ceste in se zaletela v agregat na bencinski črpalki. Začetni požar je pogasil delavec bencinskega servisa, gasilci PGD Bizeljsko in Stara vas ter PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in elektriko na agregatu, preventivno pregledali okolico ter izmerili prisotnost hlapov. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

Onesnaženje cestišča s plinskim oljem

V sredo so nekaj po 9. uri dopoldan v Brežicah na Obrtni ulici posredovali krški poklicni gasilci, ki so z vpojnimi sredstvi posuli plinsko olje v dolžini okoli 100 m, ki je izteklo iz neznanega vozila.

OBVESTILA

Zapora ceste Križke gorice-Goli vrh

Občina Brežice obvešča, da bo zaradi obnove odseka ceste med 18. 6. in 20. 7. vzpostavljena popolna zapora občinske ceste Križke Gorice – Goli vrh.

Elektrodela 18. junija

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 18. 6., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območjih transformatorskih postaj:
  • med 8. in 11. uro na območju TP Armeško-izvod smer Armeško ob cesti
  • med 8. in 12. uro na območju TP Slapšak, Stolovnik, Stolovnik Armeško in Armeško,
  • med 9. in 11. uro na območju TP Župjek-izvod Gradišče,
  • med 8.15 in 11. uro na območju TP Sevnica Dobrava.  

 
« Nazaj na seznam