Časopis za pokrajino Posavje
28.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na Dovškem občan padel s strehe

Objavljeno: Ponedeljek, 07.09.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
streha-padec-simbolicna.

simbolična slika

V nedeljo, 6. 9., nekaj čez 10:00, je na Dovškem na Senovem občan padel s strehe. Reševalci NMP Krško so ga oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Gasilci ponovno nad sršene

6. 9. so nekaj pred 19:00 gasilci PGE Krško na Libni odstranili sršenje gnezdo iz ostrešja lovskega doma, dobre pol ure kasneje pa so ga odstranili še iz ostrešja stanovanjske hiše v Spodnjem Starem Gradu.

OBVESTILA

Elektrodela na Vidmu

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 7. 9., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Stara vas Videm - nizkonapetostni izvodi Partizanska pot, Stara vas proti Vidmu in Saramati, in sicer med 10:30 in 11:00.

Zapora ceste v Podgorju

Občina Brežice obvešča, da bo od danes, 7. 9., do srede, 7. 10., zaradi obnove popolna zapora lokalne ceste Zgornje Podgorje-Varlec-Podgorje, in sicer na odseku 0,460 km - 0,650 km.

Zapora ceste v Cerkljah ob Krki

CGP obvešča o popolni zapori javne poti Cerklje – vas proti vojašnici, in sicer tri dni v terminu od 7. septembra do 10. oktobra.
« Nazaj na seznam