Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na Obrežju zasegli ukraden avtomobil

Objavljeno: Torek, 12.05.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
accident_car-in-creek3-1024x683

Fotografija je simbolična.

Na mejni prehod Obrežje je na izstop iz Slovenije pripeljal voznik tovornega vozila za prevoz osebnih avtomobilov bolgarskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled natovorjenih rabljenih vozil. Ob preverjanju v schengenskem informacijskem sistemu so ugotovili, da je bil Mercedes Benz GLE 350D ukraden v Italiji. Vozilo so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 192 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč, v kateri je nastala premoženjska škoda. V Cerkljah ob Krki so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali kazniva dejanja grožnje, poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

Avto s ceste po brežini

V torek dopoldne, ob 8.41, je pri naselju Ženje v občini Krško osebno vozilo zapeljalo po brežini. Gasilci PGE Krško so kraj zavarovali, odklopili akumulator, s pomočjo avtodvigala vozilo postavili nazaj na vozišče in nudili pomoč avtovleki.

Okvara omrežja v Cerkljah ob Krki

Ob 10.10 je zaradi okvare prišlo do motnje pri oskrbi z električno energijo v Cerkljah ob Krki z okolico. Dežurni delavci elektro podjetja so ob 11.49 napako odpravili.
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte