Časopis za pokrajino Posavje
26.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na parkirišču trčil v drugo vozilo

Objavljeno: Četrtek, 11.10.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Nekaj po 17. uri so bili brežiški policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju Župelevec. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 28-letni voznik osebnega avtomobila na parkirnem prostoru zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v drug avtomobil.

Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,63 miligrama alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in o vožnji pod vplivom alkohola seznanili sodišče.

Vlom v Krmelju

V Krmelju je v noči na 10. 10. nekdo vlomil v poslovne prostore podjetja in odtujil električno orodje. Lastnika je oškodoval za 10.000 evrov.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 201 klic. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in tri prometne nesreče, v kateri je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi štirih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma in tatvin. Posredovali so zaradi požara, nesreče pri delu, sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.
« Nazaj na seznam