Časopis za pokrajino Posavje
20.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nesreča s smrtnim izidom v gozdu

Objavljeno: Nedelja, 01.05.2022    Rubrika: KRONIKA Redakcija
nesreča v gozdu

Foto: PGD Sevnica

V soboto ob 9.12 je pri naselju Arto, občina Sevnica, pri sečnji v gozdu drevo padlo na občana. Posredovali so reševalci NMP Krško in gasilci PGD Sevnica. Slednji so osebo, ki je na kraju podlegla poškodbam, prenesli do glavne ceste in nudili pomoč pogrebni službi. Obveščene so bile pristojne službe.

Delovna nesreča v Krški vasi ...

Ob 8.49 je v naselju Krška vas, občina Brežice, občan pri delu na strehi omahnil v okoli trimetrsko globino. Reševalci NMP Brežice so občana na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC Brežice. Obveščene so bile pristojne službe. 

... in Gornjem Brezovem

Ob 14.14 se je na območju naselja Gornje Brezovo, občina Sevnica, pri delu z motorno žago poškodoval občan. Pomoč je poiskal sam v UC Celje. 

V Sevnici trčili osebno vozilo in dva motocikla

Ob 14.02 so v križišču na Trgu svobode v Sevnici trčili osebno vozilo in dva motocikla. Dve osebi sta se pri tem poškodovali. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, na vozilih odklopili baterije, z vpojnimi sredstvi nevtralizirali iztekle motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP Sevnica. Ti so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v UC Brežice. Obveščene so bile pristojne službe. 

Požara v Slovenski vasi in Zasapu

Ob 14.15 je na območju Industrijske cone Slovenska vas, občina Brežice, gorel odpadni material. Ogenj so pogasili gasilci PGD Obrežje. Obveščene so bile pristojne službe.

​Ob 22.20 je v bližini naselja Zasap, občina Brežice, v naravi zagorel odpadni material. Gasilci PGE Krško so požar na površini okoli štirideset kvadratnih metrov pogasili.

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»