Časopis za pokrajino Posavje
18.09.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nesreča tovornega in osebnega vozila na Vidmu

Objavljeno: Sreda, 04.10.2017    Rubrika: KRONIKA Redakcija
DSC_3789

Okoli pol ene se je pripetila prometna nesreča pri uvozu k pošti na Vidmu

Malo pred pol eno uro popoldan je prišlo do prometne nesreče na Cesti 4. julija na Vidmu, in sicer med tovornim in osebnim vozilom na odseku uvoza k Pošti Krško. Okoliščine nesreče trenutno še niso znane, voznik osebnega vozila pa naj ne bi bil težje poškodovan. Na prizorišču nesreče so ob 13. uri še gasilci PGE Krško, ki sanirajo kraj nesreče, in policisti, promet pa poteka po enem voznem pasu.

Kot so sporočili iz ReCO Brežice, sta ob 12.26 na Cesti 4. julija v Krškem trčili osebno in tovorno vozilo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, urejali promet do prihoda policistov,  nudili prvo pomoč poškodovanima osebama, odklopili akumulatorja, preprečili razlitje motornih tekočin v meteorni jašek ter jih počistili  z vpojnimi sredstvi. Reševalci NMP Krško so dve lažje poškodovani osebi oskrbeli na kraju in ju prepeljali v UC SB Brežice.

Jutranja nesreča avtomobila in kolesarja

Ob 5.37 sta na Cesti 4. julija v Krškem trčila osebno vozilo in kolesar. Posredovali so reševalci NMP Krško, ki so kolesarja oskrbeli na kraju. Obveščene so bile pristojne službe.

V trgovskem centru se je sprožil alarm

Ob 16.05 se je trgovskem centru Qlandia v Krškem vklopil avtomatski javljalnik požara. Gasilci PGE Krško so s termovizijsko kamero pregledali prostore ter s pomočjo varnostne službe izklopili javljalnik. Ugotovljen je namerni ročni vklop javljalnika. Do požara ni prišlo.
 
« Nazaj na seznam
»