Časopis za pokrajino Posavje
28.01.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nočni pretep na bencinskem servisu

Objavljeno: Torek, 29.11.2022    Rubrika: KRONIKA
pretep-simbolicna2

Fotografija je simbolična.

V noči na 29. 11. so bili policisti obveščeni o pretepu na bencinskem servisu na območju PP Brežice. Brežiški policisti so se takoj odzvali in vzpostavili javni red in mir. 28-letnemu kršitelju, ki ni upošteval opozoril in ukazov, so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

Padec gorskega kolesarja

Popoldne so bili obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri padcu s kolesom. Policisti so zbrali obvestila, opravili ogled in ugotovili, da se je nesreča zgodila okoli 15.30 na gozdni poti med Črnečo vasjo in Kostanjevico na Krki. 36-letni moški je vozil gorsko kolo in pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad kolesom, padel in se lažje poškodoval.

Vlom v okolici Brežic

Med 17. in 19. uro je v okolici Brežic nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah je odtujil ogrlici v vrednosti okoli 50 evrov.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju PP Brežice (Mostec, Brezovica na Bizeljskem, Rigonce, Obrežje) izsledili in prijeli 26 državljanov Rusije, sedem državljanov Indije, pet državljanov Kube, pet državljanov Pakistana, pet državljanov Nepala, štiri državljane Bangladeša, tri državljane Maroka in tri državljane Indije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte