Časopis za pokrajino Posavje
24.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Policisti med tovorom na tovornem vozilu odkrili Afganistance

Objavljeno: Torek, 01.12.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Na mejni prehod Obrežje je v ponedeljek, 30. novembra, na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, kjer so našli tri državljane Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.
 

Brez elektrike odjemalci Gorenje Pirošice

DSC_0489

Simbolična slika, arhiv PO

Krška distribucijska enota Elektra Celje obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 1. 12., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Gorenja Pirošica, in sicer med 12. in 14. uro.

Aktivnosti gasilcev 30. novembra

30. 11. so brežiški policisti nekaj pred 7. uro zjutraj s silo odprli vrata hiše v Veliki Dolini, saj se je za zaklenjenimi vrati nahajala onemogla občanka. Slednjo so zatem na kraju oskrbeli reševalci NMP Brežice in jo v nadaljevanju prepeljali v brežiški urgentni center.
Ob 7.00 so gasilci PGD Sevnica razkuževali notranje prostore Javnega zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica.

Vir: ReCO Brežice

 
« Nazaj na seznam