Časopis za pokrajino Posavje
4.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ponoči zagorelo v industrijskem objektu

Objavljeno: Četrtek, 11.04.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Ponoči zagorelo v industrijskem objektu
Okoli pol četrte ure zjutraj je v naselju Radna v občini Sevnica zagorel stroj za nanos lepila v proizvodni hali podjetja. Gasilci PGD Boštanj in Sevnica so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar, s termo kamerami pregledali stroje in prostore, prezračili proizvodne prostore in do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč štirim zaposlenim, ki so se nadihali dima. Reševalci NMP Sevnica so poškodovance na kraju oskrbeli in dve osebi prepeljali v UC Brežice ter dve v ZD Sevnica.

Med žitom skrita Irančana

Policisti  PMP  Dobova so med kontrolo tovornega vlaka, ki je iz Srbije v vagonih  prevažal žito, v enem izmed vagonov našli dva državljana Irana, ki sta  se skušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom.Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 12. in 14. uro na območju TP Cerklje 2 izvod Cerklje desno.

Opozorilo
 
Po podatkih Urada za meteorologijo in hidrologijo Agencije RS za okolje v noči na četrtek in v četrtek dopoldne pričakujejo predvsem v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji obilne padavine.  V tem času lahko krajevno pade od 30 do 70 litrov dežja na kvadratni meter.
 
« Nazaj na seznam