Časopis za pokrajino Posavje
28.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ponovno padec občana s strehe, tokrat na Šmarčni

Objavljeno: Sreda, 09.09.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
streha-padec-simbolicna.

Slika je simbolna

V torek, 8. 9., okoli 11:00, se je v naselju Šmarčna pri padcu s strehe poškodoval občan. Posredovali so reševalci NMP Sevnica, ki so poškodovanega na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Občan naletel na protipehotni tromblon

V torek je malo po 7. uri zjutraj občan v naselju Šentjanž našel večji naboj. Kot so ugotovili pripadniki Državne enote za varstvo pred NUS Dolenjske, Gorenjske in Ljubljanske regije, je šlo za protipehotni razpršilni tromblon, nemške izdelave, iz obdobja II. svetovne vojne, ki so ga v popoldanskih urah uničili na kraju samem.

Pri Mihalovcu prijeli štiri Afganistance

V noči s torka na sredo so brežiški policisti v bližini naselja Mihalovec prijeli štiri državljane Afganistana, ki so v državo prišli mimo mejnih prehodov. Postopki s tujci še niso zaključeni.

OBVESTILA

Zapora ceste na Bregah
 
Komunalno podjetje Kostak d.d. Krško, da bo med 8. in 16. septembrom zaradi interventnih del na cestišču v naselju Brege vzpostavljena popolna zapora na lokalni cesti Brege-Žadovinek. Obvoz ni predviden.

Elektrodela 9. septembra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 9. 9., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorskih postaj Breg in Breg Dobje, in sicer med 8. in 10. uro, ter na območju transformatorske postaje Spodnji Stari Grad-izvod Marof med 8. in 12. uro.

Vir: ReCO Brežice, PU Novo mesto

 
« Nazaj na seznam